Doen

Ik Zomer West-Vlaams

De zomer in West-Vlaanderen heeft weer héél wat in petto. Van fietsen en wandelen tot paardrijden, lekker eten en shoppen. En ook de logies verwelkomen je met open armen en verwennerij. Heerlijk genieten op z'n West-Vlaams, meer moet dat niet zijn om een topzomer te beleven. Ook de agenda staat vol met leuke activiteiten.

Ontdek, beleef en verwen jezelf... Veel plezier!

wandelen in provinciedomeinen
Wandelen langs provinciedomeinen

De provinciedomeinen zijn een uitgelezen plek om te genieten van de mooie natuur in onze provincie. De mooiste wandelingen maak je rond één van onze 21 provinciedomeinen. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden. Zo geniet je er optimaal van de schoonheid van onze natuur, kan je even langs lopen in een bezoekerscentrum en is er vaak de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.

Laten we gaan stappen in provinciedomeinen! Ontdek de provinciedomeinen

Motorboot huren bij Bootel Ahoi
Laten we eens een nachtje uit logeren

Een uitstap die je echt laat ontspannen en genieten is er eentje waar je 's avonds niet naar huis moet gaan. Een leuke kamer in een B&B of hotel, een verblijf in een vakantiewoning, heerlijk genieten op een camping... De mogelijkheden in onze provincie zijn er in overvloed. Als eens gedacht aan een verblijf op het water? Ja, het kan werkelijk allemaal!

lekker slapen op het water Maak je keuze uit het logeeraanbod

Lekker eten en drinken... 

Ja, we leven in het Lekkere Westen en dat is altijd heerlijk en vooral lekker genieten. Het zit in onze genen, we zijn mensen met smaak... Onze lekkere streekproducten, onze topchefs, onze producten uit de Korte Keten... je proeft en moet ze geproefd hebben. Hou halt voor een fris streekbiertje tijdens een uitstap of verwen jezelf met een lekker ijsje. Er zijn heel wat adresjes te ontdekken deze zomer!

Ontdek de Zomer van de Korte Keten Tips uit het Lekkere Westen

Een ijsje onderweg

IK ZOMER WEST-VLAAMS IN BEELD

Vincenzo De Jonghe verkende nog veel meer in Ik Zomer West-Vlaams:

Ontdek nog meer leuke video's !

IN DE KIJKER

Ik Zomer West-Vlaams - Urban Café


AAN HET WOORD

Urban Café is de nieuwe pleisterplek in provinciedomein Bulskampveld

Johan Deman en Bart Decrop vragen elkaar de oren van het hoofd. Over het nieuwe creatie concept van het Urban Café, maar ook wat er allemaal te beleven valt in het provinciedomein.
Een boeiend verhaal van twee mensen die hun werk bijzonder graag doen!

Lees hier de reportage!

 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF