Campagne Ik Zomer West-Vlaams

‘De zon komt op in het westen’… Deze hoopvolle boodschap van een Kortrijkse ondernemer hebben we als provinciebestuur met veel overtuiging gedeeld. Met een aantal relanceplannen willen we die boodschap van vertrouwen ook verder invulling geven. ‘Ik zomer West-Vlaams’ is zo’n ambitieus relanceplan.

Stilaan komt iedereen naar buiten. Op zoek naar beleving, op zoek naar onthaasting, op zoek naar sociale contacten. En waar kan dat beter dan in West-Vlaanderen. Aan de Kust, in het groene Brugse Ommeland, in de rijke geschiedenis van de Westhoek, in de gastronomische Leiestreek.

Binnenkort zomeren we met zijn allen West-Vlaams en genieten we van onze provincie. Wandelen in de provinciale domeinen, genieten van een hoevepicknick met 100% West-Vlaamse producten, shoppen bij onze lokale handelaars en fietsen langs het uitgebreide fietsnetwerk.

Dus kom uit je kot en geniet, ontspan, koop en zomer West-Vlaams.

 “Ik zomer West-Vlaams” omvat een uitgebreide zomerprogrammatie georganiseerd door het provinciebestuur, samen met haar partners (INAGRO, POM, Westtoer) en met de steden en gemeenten. Laat je inspireren door ons aanbod en ontdek belevingsvolle acties dicht bij huis, op een coronaveilige manier.

Vanaf 2 juli kan je elke donderdag een nieuwe Ik Zomer West-Vlaams-uitzending op Focus/wtv zien. Laat je ook hier inspireren voor leuke uitstappen en vakantietrips. Je kan de reportages ook zien op www.west-vlaanderen.tv

Volg de campagne “Ik zomer West-Vlaams” ook op

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF