Fietsen in de Zomer van de Korte Keten - Fietsen en hoevepicknicken tussen Nieuwpoort en Middelkerke

Fietsen
Middelkerke
Hoevepicknick bij 't Groenselpoortje in Middelkerke

Welkom op het Fietsnetwerk West-Vlaanderen! Verken de wijde omgeving van Middelkerke via de knooppunten van dit voor jou uitgestippelde lusje. Je rijdt langs mooie plekken en bezienswaardigheden. Reserveer je hoevepicknick bij 't Groenselpoortje en geniet van de vele lekkere hoeve- en streekproducten. Veel plezier en tot ziens!

Label: 
Korte Keten

Route informatie

Afstand: 
30,40km
Reliëf: 
Vlak
Vorm: 
Lusvormig beide richtingen
Type route: 
Knooppuntroute

Routedetails

Startpunt: 
Fietsroute 30.4km Fietslusjes - Hoevepicknick - Fietsen tussen Nieuwpoort en Middelkerke Welkom op het Fietsnetwerk West-Vlaanderen! Verken de wijde omgeving van Middelkerke via de knooppunten van dit voor jou uitgestippelde lusje. Je rijdt langs mooie plekken en bezienswaardigheden. De kopjes op de kaart tonen waar je een verfrissende stop kan inlassen. Veel plezier en tot ziens! Route naar het startpunt: Je start op de kruising van de Sint-Pieterskapelleweg en de Bazelaar, aan knooppunt 22, nabij 't Groenselpoortje. Van hieruit fiets je naar knooppunt 21. Knooppunten route: 22 - 21 - 54 - 1 - 46 - 10 - 70 - 61 - 73 - 81 - 60 - 44 - 59 - 19 - 84 - 50 - 21 - 22
Bewegwijzering: 
Bordjes van het Fietsnetwerk Kust
Op je route: 

't Groenselpoortje

Hoevepicknick bij 't Groenselpoortje in Middelkerke

't Groenselpoortje ligt midden in de velden, aan de rand van de kustgemeente Middelkerke. De boerderij is gespecialiseerd in het kweken van groenten, in het bijzonder van de spitskool. Ook andere vergeten groenten vind je op de velden. Van rode, witte, savooi- en bloemkool tot broccoli, prei, rapen, bonen, erwten, asperges, sla, radijsjes en pijpajuin. Je kan op de boerderij ook genieten van een hoevepicknick.
Meer info

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF