Fietsen in de Zomer van de Korte Keten - Hoevepicknick - Fietsen tussen Middelkerke en Oostende

Fietsen
Gistel
Welkom op het Fietsnetwerk West-Vlaanderen! Verken de wijde omgeving van Oostende via de knooppunten van dit voor jou uitgestippelde lusje. Je rijdt langs mooie plekken en bezienswaardigheden. Bestel je hoevepicknick bij de Hertenfinesse en geniet van een mand vol lekkere hoeve- en streekproducten. Veel plezier en tot ziens!
Label: 
Korte Keten

Route informatie

Afstand: 
27,50km
Vorm: 
Lusvormig beide richtingen
Type route: 
Knooppuntroute

Routedetails

Startpunt: 
Je start op de kruising van de Krekenstraat en de Schorreduk, aan knooppunt 20, nabij Hertenfinesse. Je fietst van hieruit naar knooppunt 83. Knooppunten route: 20 - 83 - 84 - 19 - 59 - 44 - 60 - 80 - 75 - 77 - 47 - 57 - 74 - 45 - 85 - 4 - 15 - 11 - 20
Bewegwijzering: 
Fietsnetwerk Kust
Op je route: 

Hertenfinesse

Hertenfinesse

Het zelf kweken van herten was altijd een droom geweest van de familie Maenhoudt. In 2008 werd dan ook besloten om die droom te realiseren. Na een voorzichtige start met de aankoop van een veertigtal moederdieren en één dekbok werd de hertenboerderij een feit. De dieren groeien op in het weidse landschap, ze hebben alle ruimte om volledig stressloos te grazen om zo tot een natuurlijk, mager, voedzaam en vetarm vlees te komen. Na een aantal jaren kweken heeft Hertenfinesse momenteel een mooi aanbod hertenvlees, verkrijgbaar in de hoeveslagerij op het erf zelf.
Op zaterdag worden hoevepicknicks voor individuele bezoekers aangeboden, en groepen kunnen alvast een boerderijbezoek boeken!
Meer info. Smakelijk!

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF