Eten & drinken

5 x 100% lekkers

5 originele en 100% West-Vlaamse cadeaus

Hoeve- en streekproducenten in West-Vlaanderen gaan elke dag opnieuw voor kwaliteit, gezond en lekker eten. Het kwaliteitslabel 100% West-Vlaams beloont de inzet van die producenten en biedt de consument de garantie dat wat je eet ook echt authentiek en lokaal verankerd is. Op zoek naar een puur en origineel cadeau? Dan geven wij je hier vijf 100% West-Vlaamse toptips.

De West-Vlaams BBQ-box

100% West-Vlaamse BBQ-box

Beleef de nazomer optimaal met deze fantastische BBQ-box. Met de slimme K-lumet aanmaakblokjes steek je in een mum je barbecue aan. Het vlees breng je op smaak met de handgeplukte provençaalse kruiden. Degusteer de streekbiertjes Real love en Hik en geniet van de aperitiefhapjes met de artisanale hartige kaaskoekjes en de gegrilde paprika’s. Deze op en top West-Vlaamse barbecue brengt de geur van de zomer met zich mee.

meer info

Geschenkbox

100% West-Vlaamse geschenkmand

Niet minder dan 75 hoeve- en streekproducenten stellen met plezier een 100% West-Vlaamse geschenkmand voor je samen. Een mand vol groenten? Vol koekjes? Vol snoepgoed? Een ontbijtmand? Het kan allemaal. Geniet van al het pure wat uit West-Vlaanderen voortkomt of verras je geliefde of een vriend(in) met deze fantastische geschenkmanden.

meer info

Hoevepicknick

100% West-Vlaamse cadeaubon

Kiezen is verliezen, zeggen ze soms. Maak het jezelf gemakkelijk en laat de ander kiezen uit het rijke aanbod aan 100% West-Vlaamse streek- en hoeveproducten. Dankzij de 100% West-Vlaamse cadeaubonnen is dat zo opgelost. Je kan de bon verzilveren bij meer dan 75 partners in heel de provincie. Er zijn ook bonnen om een hoevepicnick mee te scoren. Daarmee geef je meteen ook een leuke beleving cadeau.

meer info

Streekbier Omer

100% West-Vlaams streekbier

Ja, de West-Vlaamse brouwers weten van aanpakken. Van de Leiestreek tot de Kust, van de Westhoek tot het Brugse Ommeland overal vind je artisanale brouwers die met hun brouwsels hoge ogen gooien. Een biermand cadeau doen met 100% West-Vlaamse bieren is dan ook een topidee. Laat ons niet te stereotiep denken. Ook vrouwen zijn hier heel gelukkig mee. De beste zythologen in ons land zijn vrouwen.

meer info

Smoefelbox

100% West-Vlaamse smoefelbox

Smoefelen, sneukelen, smikkelen. De smoefelbox bestaat uit 100% West-Vlaamse streekproducten én producten ‘met een knipoog’. Het verhaal achter ‘geschenken met een knipoog’ is heel bijzonder. Dit label staat voor authentieke geschenken met een verhaal, een initiatief vanuit het West-Vlaams netwerk van organisaties uit de zorg en de sociale economie.

De doos bevat acht ambachtelijk geproduceerde producten. Omdat ze artisanaal gemaakt worden, hangt de samenstelling af van het moment.

meer info

Nog een cadeautip

Nog meer over 100% West-Vlaamse hoeve en streekproducten

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF