Slapen

5 x slapen met zicht op zee

Indommelen en ontwaken bij het zachte ruisen van de zee ... Vanuit je bed dan genieten van het machtige zicht op zee ... Het blijft toch altijd iets magisch ... Aan de Kust vind je enkele hotels die je een plaatsje op de eerste rij bieden om van dit alles te genieten. Een verblijf met zicht op zee doet wonderen met een mens!

Ontwaken met zeezicht en genieten van het beste van belgië bij Hotel Andromeda in Oostende

Hotel Andromeda

In Hotel Andromeda in Oostende kijk je uit op strand en zee ... En ook bij het ontbijt geniet je van dat mooie rustgevende zicht. Het ontwaken van zee en strand zijn een bijzonder zicht, maar ook wanneer de avond en nacht vallen, geniet je van een prachtig stukje natuur. 

Meer info

C-Hotels Excelsior

Ontwaken en genieten van zeezicht in je kamer kan ook bij C-Hotels Excelsior. De kamers bieden alle comfort en het ontbijtbuffet met zicht op zee maakt je verblijf compleet. Je kan ook kiezen voor een kamerzicht op de duinen. Puur kustgevoel om van te genieten.

Meer info

C-Hotels Excelsior
Hotel Les Mouettes

Les Mouettes

Dit hotel is het enige familiehotel op de zeedijk van Wenduine. Ja kan er genieten van een adembenemend zeezicht. Wist je dat het hotel al 70 jaar garant staat voor een zorgeloze en comfortabele vakantie? 

Meer info

Riant Séjour

Dit familiehotel op de zeedijk van Blankenberge toont je een prachtig zicht op zee en strand. Naast het mooie zicht is het hotel ook ideaal gelegen om op pad te gaan. Het Casino en de Pier liggen vlakbij, maar ook de gezellige winkelstraat ligt op wandelafstand van het hotel. Verwacht je aan pure verwennerij tijdens een relax en aangenaam verblijf.

Meer info

Riant Séjour in Blankenberge
Het Beste van België met de  Sixty Sky Lounge van hotel Memlinc in Knokke-Heist

Hotel Memlinc

Hier kan je genieten van een 360° zicht. Op het trendy dakterras van hotel Memlinc ervaar je gezellige momenten in de coole lounge, hippe bar en eethoek. Het statuge gebouw herbergt hedendaagse kamers met alle comfort. Wist je dat dit hotels het laatste is in Knokke-Heist met frontaal zeezicht? Daarnaast is het ook ideaal gelegen om op het strand te vertoeven, een wandeling te maken, te shoppen ...

Meer info


Nog meer inspiratie

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF