Doen
Shopping

9 x gezellig shoppen

De shoppinghoofdsteden Brugge, Kortrijk en Oostende kennen we allemaal. Wist je dat ook deze West-Vlaamse steden pure shoppingparels zijn?

Gezellig shoppen in Menen - Kazematje

Menen

Menen is een bijzondere stad om te ontdekken. En dat niet alleen omwille van zijn erfgoed. Charmante handelszaken kleuren de binnenstad. Je vindt ze ook in deelgemeente Lauwe en Rekkem. De Menense cadeaubon kan je bij meer dan honderd handelaars inwisselen. Er zijn bons van 10 euro, 15 euro en 25 euro. De stad aan de Leie ontvangt je met open armen.

Info: www.shopenbeleef.be

Gezellig shoppen in Roeselare

Roeselare

Roeselare moet zowat de bekendste shoppingstad van de provincie zijn. Met de ‘Oltegoare kadobon’ kan je bij meer dan 180 winkels en horecazaken terecht. Op zaterdag kan je vanaf 12 uur aan een supervoordelig tarief parkeren in de centrumparkings, zoals aan het station en de Munt.

Info: www.shoppingroeselare.be

Gezellig shoppen in Waregem

Waregem

Wie inschrijft op de actie #ikkoopinwaregem maakt kans op een streekproductenmand. De Waregembon is een jaar geldig. Je hebt bonnen tussen 5 en 25 euro. Bij de bon zit een lijst van 350 deelnemende handelszaken in Waregem en deelgemeenten. Lekker gaan eten, een mooi geschenkje of je laten verwennen, het is allemaal mogelijk met deze bon.

Op Parking Expo en aan de Ring, beide vlakbij het centrum, kan je gratis parkeren.

Info: www.winkeleninwaregem.be

Gezellig shoppen in Ieper

Ieper

Het retrotreintje rijdt elke zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur rond in de Ieperse binnenstad. Je kan gratis meerijden. Er zijn vijf stopplaatsen tussen de randparking aan de Rijselpoort en de historische binnenstad.

Met de Ieperse kadobon kan je bij een zestigtal handelaars in Ieper en deelgemeenten terecht. Je kiest zelf welk bedrag je in welke handelszaak wil gebruiken.

Info: www.shop-in-ieper.be

Gezellig shoppen in Poperinge

Poperinge

Met de Pop.pas kan je elke week punten sparen en voordelen genieten bij de meer dan honderd deelnemende handelszaken. Per dag kan je in elke deelnemende zaak één Pop.punt sparen. Wekelijks maak je zo kans op een Pop.kado ter waarde van 250 euro. Een Pop.pas kan je gratis afhalen bij alle deelnemende handelaars.

Poperinge heeft een eigen cadeaubon, de Pop.kado. 

Info: www.shopinpops.be

Knokke-Heist Shopping Shuttle - beeld Knokke-Heist

Knokke-Heist

De winkels aan de Kust zijn ook open op zondag. De gouden shoppingdriehoek van Knokke-Heist situeert zich tussen de Lippenslaan, de Dumortierlaan en de Kustlaan. Je vindt er honderden winkels, van fijne boetiekjes tot de flagstores van internationale, gerenommeerde topmerken.

Tip! Maak gebruik van de Knokke-Heist Shopping Shuttle! Alle funshoppers kunnen gratis gebruik maken van deze elektrische shuttledienst in de kustgemeente. Of hoe je trendy de shoppingstraten kan afschuimen!

Info: www.myknokke-heist.be/shoppen

Koksijde

Tijdens een verblijf in één van de aangesloten hotels worden gasten een VIP Member kaart aangeboden. Hiermee geniet je van kortingen en voordelen bij de deelnemende handelaars.

Info: www.koksijdeshopping.com

Gezellig shoppen in Koksijde
Gezellig shoppen

Oostkamp

Het bosrijke Oostkamp kan een behoorlijk omvangrijk winkelbestand voorleggen. Met de Oostkampse Joyn-kaart geniet je van vele voordelen bij de meer dan vijftig deelnemende handels- en horecazaken.

De Oostkampse cadeaubon kan je spreiden over zoveel aankopen als je zelf wil. Je kan met de cadeaubon bij meer dan zeventig handels- en horecazaken terecht.

Info: www.beleefoostkamp.be

Gezellig shoppen in Torhout

Torhout

De digitale Torhoutbon kan je aankopen aan de onthaalbalie van het stadskantoor en in het vrijetijdshuis of rechtstreeks via een mobiele applicatie.

Na betaling ontvang je de bon in je mailbox. Ze blijft twee jaar geldig. Als je je bon wil gebruiken bij een handelaar, kan je de unieke QR-code inscannen via een tablet of smartphone. Voor elke aangekochte bon geeft Torhout 10 euro extra.

Info: www.torhouthandelt.be

Nog meer shoppingplezier ...

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF