Agenda

Concerten op de zomeragenda

De zomer ziet er net iets anders uit, maar met evenveel potentieel! De grote festivalpodia en -weides vallen dit jaar wat kleiner uit. Zo zijn er heel wat kleinschalige festivalalternatieven die je ook de heerlijke zomerse festivalvibes geven. Heel wat leuke en gezellige concerten in alle tonen en tempo's zorgen dat iedereen zalig kan genieten!

Enkele toppertjes!

zomeragenda met concerten

 • ZOMERSESSIES OP DRANOUTER
  Dankzij de Dranouter Zomersessies klinkt er toch live muziek deze zomer.  Onder de naam Dranouter Zomersessies kan je in juli en augustus genieten van enkele concertdagen. Vergeet je ticket niet te bestellen!
 • JAZZ IN THE PARK
  De jazz-klanken klinken machtig in een groen decor. Deze zomer moet je in De Haan zijn voor Jazz in the Park. 
 • PELOUZETOEREN
  Heerlijke en vooral sfeervolle voorstellingen op zomerse zondagen, dat zijn de Pelouzetoeren langs Damse pelouzen. Installeer je op je bubbeldeken voor optimaal plezier.
 • BUITENSPOORIG
  In Harelbeke geniet je van concerten onder de noemer BuitenSPOORig. Zo komen onder andere Lady Linn en Filip Kowlier het nodige amusement brengen.

Maar er zijn er nog veel meer:

 

Een zomeragenda vol concerten in Ik Zomer West-Vlaams


ALLE INFO EN HET VOLLEDIGE CONCERTAANBOD!

Duik het volledige aanbod in en ontdek welke concerten jouw muziekhart sneller laten slaan. Sommige concerten zijn gratis, andere zijn betalend. Hou rekening met de voorschriften!
NAAR DIE Zomerse concerten!!

MAAR... ER STAAT NOG HEEL WAT MEER OP DE ZOMERAGENDA!

Misschien zijn concerten niet echt helemaal jouw ding? Ook dan is de zomeragenda van Ik Zomer West-Vlaams zeker ook iets voor jou. Naast concerten zijn er nog andere leuke activiteiten en evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding op een actieve hoeve in de Korte Keten? Of zoek je iets om met de kinderen te doen? Je kan deze zomer zelfs ontspannen tijdens yogasessies in openlucht of een begeleide fietstocht. Ga eens grasduinen in het ruime aanbod!

Op ontdekking in de zomeragenda!

zomeragenda

Inspiratie voor uitstapjes, leuke adresjes en nog meer:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF