Shopping

De zomerse winkelkar kleurt en smaakt West-Vlaams

Deze bijzondere zomer kleurt helemaal West-Vlaams en dat is maar goed ook. Het is echt genieten van prachtige natuur, heerlijk lekkere producten, bubbelterrasjes... En dankzij de West-Vlaamse shop neem je West-Vlaanderen mee op pad, maar ook in de tuin. Ontdek leuke hebbedingen en producten die je zomergevoel extra vrolijk laten kleuren.

5 x West-Vlaamse shoppingtips!

De West-Vlaams BBQ-box

De West-Vlaamse BBQ-box

De zomer is nooit compleet zonder een overheerlijke barbeque... En als je dat in een cadeauverpakking krijgt, dan krijgt dat barbaqueplezier een extra dimentie. Dankzij de West-Vlaamse BBQ-box bezorg je puur en vooral lekker genieten. Wedden dat je extra punten scoort voor originaliteit?

Genieten van de BBQ-box doe je zo:

  • Steek de barbecue aan met de slimme K-lumet aanmaakblokjes
  • Breng je vlees op smaak met de handgeplukte provençaalse kruiden
  • Proef de blonde streekbiertjes Real Love en Hik
  • Maak een aperitiefhapje met de artisanale hartige kaaskoekjes en de gegrilde paprika’s.

Laat de buren maar watertanden met het heerlijke aroma van de West-Vlaamse barbecue!

Meer weten en vooral bestellen!

 

Postkaarten van VLAG2020


Hé, je stuurt toch een kaartje?

De bubbeltijd is best wel vreemd, maar er zijn duizend-en-één manieren om elkaar toch te laten weten dat we de zomer bijzonder maken. Al eens aan een ouderwetse postkaart gedacht? Pieter Post bezorgt met plezier jouw West-Vlaamse groetjes aan ieder die je lief is. Maak er meteen een speciale kaart van; zo zijn er dankzij VLAG2020 leuke postkaarten ontworpen in de kunstige kleuren en vormen van de vlaggen. 

Of hoe je origineel iemand laat weten dat je aan hem/haar denkt en West-Vlaams geniet!
Naar de postkaarten! 

TIP!
Postkaartje verstuurd of ontvangen? Waarom niet eens de echte vlag gaan zoeken tijdens een fietstocht langs de Groene Assen?Ontdek alles over VLAG2020

Picknicken doe je in stijl en met smaak...
dankzij de Hoevepicknicks!

Deze zomer is een bubbelpicknick met West-Vlaamse hoeve- en streekproducten een échte aanrader. Het maakt die uitstap net iets leuker... meer ontspannen en vooral ongedwongener en zorgelozer... Je geniet écht van de omgeving en alles wat er in leeft. Gewoon puur en ook wel erg lekker genieten van je uitstap... Dan moet je zéker eens een hoeve- en streekpicknick uitproberen! 22 hoeves bieden een picknick aan op de boerderij.

Verwacht je aan een rijkelijk gevulde picknickmand met heerlijk verse, gezonde en smaakvolle producten uit de regio. 

Reserveer die hoevepicknick!

Een zomerse West-Vlaamse hoevepicknick!
Fietskaarten - fietsnetwerkbox

Van fietsen tot wandelen in lusjes en langs knooppunten

Het buitenleven doet deugd, zeker in je favoriete stapschoenen of vanop de pedalen. Duik eens in het ruime aanbod fiets- en wandelkaarten; wedden dat je jouw favoriete route(s) ontdekt? Kies tussen fiets- en wandellussen die je mee nemen langs mooie natuur of verborgen erfgoedparels. Of ben je liever zelf creatief met knooppunten? Rijg ze als parels aan elkaar en maak een eigen fiets- of wandellus. Helemaal op maat van jezelf, langs jouw favoriete plekjes om te genieten!

Naar het aanbod fiets- en wandelroutes!

 

Lezen, inspireren... ontspannen

Je gewoon eventjes installeren in de zetel, je zomerstoel, het strand... met wat lectuur kan zo ontspannen zijn... Ontdek de vele inspirerende magazines en interessante boeken die je mee op pad nemen door onze provincie en/of zelfs de geschiedenis er van. Ideaal om daarna op verkenning te gaan en alles dan eens echt te gaan bekijken!

Lectuur ontdekken doe je hier

Lezen in en over West-Vlaanderen

Nog meer Ik Zomer West-Vlaams-shoppen!

Heerlijk op ontdekking in West-Vlaanderen

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF