Agenda

Filmpje kijken in openlucht

In de zomer is het aangenaam buiten vertoeven. Genieten van de buitenlucht, het zonnetje, de zomeravonden... Er is dan ook heel wat te doen en beleven. Wist je dat je deze zomer ook heel wat leuke films kan kijken in openlucht? In heel wat plekken in West-Vlaanderen kan je in Greace-stijl naar de film! Heel wat bijzondere decors maken er een unieke filmbelevenis van. Denk maar aan een bos, een markt of een heuse drive-in. Al eens aan een picknick gedacht of een park? Puur vakantiegevoel tijdens de film, wat kan je nog meer wensen?!

Film in openlucht kijken deze zomer


ALLE INFO EN HET VOLLEDIGE FILM-IN-OPENLUCHT-AANBOD!

Duik het volledige aanbod in en ontdek welke films er te zien zijn; ga je met het hele gezin of met de vriendenbubbel? Er is voor ieder wat wils. Sommige films zijn gratis, andere zijn betalend. Hou rekening met de voorschriften!
NAAR DAT Zomers Filmplezier!

OOK LEUK!
Zomerse concerten...

Grote festivals of concerten zullen er deze zomer niet zijn. Je kan in West-Vlaanderen toch genieten van heel wat leuke kleinschalige concerten van IBE, Yevgueni, Portland en veel meer. Ze geven ons toch die muziekvibes om heerlijk van te genieten.

Op naar de zomerse concerten!

Een zomeragenda vol concerten in Ik Zomer West-Vlaams

MAAR... ER STAAT NOG HEEL WAT MEER OP DE ZOMERAGENDA!

Misschien zijn concerten niet echt helemaal jouw ding? Ook dan is de zomeragenda van Ik Zomer West-Vlaams zeker ook iets voor jou. Naast concerten zijn er nog andere leuke activiteiten en evenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rondleiding op een actieve hoeve in de Korte Keten? Of zoek je iets om met de kinderen te doen? Je kan deze zomer zelfs ontspannen tijdens yogasessies in openlucht of een begeleide fietstocht. Ga eens grasduinen in het ruime aanbod!

Op ontdekking in de zomeragenda!

zomeragenda

Inspiratie voor uitstapjes, leuke adresjes en nog meer:

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF