Eten & drinken
Het Lekkere Westen

Het lekkers in Ik Zomer Korte Keten

Er zijn heel wat Korte Keten-adresjes in West-Vlaanderen. Adresjes waar je rechtstreeks bij de producent koopt. Zo weet je perfect waar je voedsel vandaan komt en de producent verdient een eerlijke prijs voor zijn mooie werk. En nog extra fijn; het zijn producten met smaak en klasse. Je proeft het respect en de passie die de producent voor zijn producten heeft. Geniet in onze provincie van leuke en vooral lekkere producten en activiteiten!

Ik Zomer Korte Keten - Hoevepicknick
Een picknick met smaak!

Het voelt altijd een beetje nostalgisch, maar vooral ontspannend, lekker en ongedwongen: een hoevepicknick. Laat je verrassen en verwennen door een mand vol lekkere hoeve- en streekproducten. 22 hoeves in West-Vlaanderen verzorgen een heerlijk hoevepicknick voor jou. Ze liggen langs het Fietsnetwerk wat een fantastische match maakt!

Ontdek de hoevepicknickadressen en -fietsroutes

Brouwerijen in de Korte Keten
Brouwers en brouwerijen

Heb je ooit als eens een brouwerij bezocht? Dat is zeker een aanrader. Je ontdekt het boeiende verhaal van hoppe tot gisten en het heerlijk schuimende nat. Je merkt meteen ook dat brouwers gepassioneerde vakmensen zijn die met liefde voor hun product werken. En dat vakmanschap proef je ook in het lekkere streekbier. Onze provincie heeft niet voor niets heerlijk lekkere biertje!

Ontdek de brouwerijen Lees hier het verhaal van Broouwerij Deca

De lekkerste agenda van West-Vlaanderen

Een hele zomer lang zijn er heel wat lekkere activiteiten in onze provincie. Zo ontdek je hoe de wereld van het bier er uit ziet of hoe het er op een boerderij aan toe gaat. Ook lekkere streek- en hoevepicknicks... staan op de agenda te schitteren.

Hup naar die lekker agenda

Activiteiten in de Zomer van de Korte Keten

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF