Shopping

Hotelkamer = Paskamer

C-Hotels Andromeda in Oostende biedt zijn gasten de kans om vanuit de hotelkamer nieuwe outfits aan te kopen. Je hoeft de deur niet meer uit. De kledij, schoenen en accessoires van damesboetiek Ensor 14 komen naar je toe waarna je ze in je hotelkamer vrijblijvend kan passen.

C-Hotels Andromeda

C-Hotels Andromeda, een 4-sterrenhotel op de Zeedijk naast het Casino-Kursaal in Oostende en lid van de C-Hotels Group, is de eerste die deze service aanbiedt. Xavier Vercaemst, CEO van C-Hotels twijfelde niet toen hem de vraag werd gesteld. “Oostende is een shoppingstad bij uitstek. Dit nieuwe, vooruitstrevende concept past perfect binnen onze filosofie. De trendy stijl van damesboetiek Ensor 14 sluit nauw aan bij het hippe karakter van Andromeda. Onze ruime hotelkamers zijn cocons waar je in alle rust en vrijheid de kleren, schoenen en accessoires van Ensor 14 kan passen.”

Shoppen Kust - hotelkamer is paskamer
Hotelkamer is paskamer

Ensor 14

Sarah Depester, zaakvoerster van Ensor 14, is enthousiast. “Wij mikken op de modebewuste vrouw tussen 20 en 65 jaar. Hoe vaak gebeurt het niet dat je op vakantie moet vast stellen dat je net een bikini, kimonodress, denimjacket, maxi dress of een stel flip flops vergat in te pakken? Wij lossen het in een handomdraai voor je op. Maak je vrijblijvende keuze op onze vernieuwde webshop, geef je keuze door en wij brengen de gekozen outfits naar je toe. Op dat moment aan het strand of in een vergadering? Geen probleem, de receptionist van C-Hotels Andromeda legt de kleren voor je klaar in je kamer. Pas na het passen, maak je een keuze van wat je wil aankopen. Fantastisch toch?”

Persoonlijk stijladvies

De niet-verkochte kleren worden terug meegenomen naar Ensor 14 waar ze een stoomreiniging ondergaan en 48 uur in quarantaine worden geplaatst.

Ook voor wie graag persoonlijk stijladvies wil, staat Sarah steeds klaar. Sarah koopt de kleren, accessoires en schoenen van Ensor 14 zelf in bij de ontwerpers waar ze mee samenwerkt.

Nog meer shopping- en belevingsplezier!

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF