Doen

Marijn fietst en wandelt er op los...

Marijn Follebout gaat op ontdekking in onze provincie met zijn fiets of zijn goeie stapschoenen. Van vertoeven in een stad tot een roverstocht, hij wandelt of fiets langs verrassende plekken en adressen. Ontdek hier vier fiets- en wandelroutes vol verhalen en belevenissen:

Op roverstocht rond het Vrijbos

Deze kindvriendelijke fietstocht neemt je mee langs de schuilplaats van Bakelandt. Een mooie tocht met ijsjesplezier voor wie wil!
Ontdek de route

De Poelberg is een heuvel vol verhalen

Deze wandeling op het Wandelnetwerk Poelberg en Meikensbossen neemt je mee doorheen een prachtig landschap. En in de zomer geniet je van het terras aan de Poelbergsite. Geniet van het zicht!
Ontdek de route

Trappen in fietshoofdstad Kortrijk

Deze route stuurt je op verkenning in en langs Kortrijk. Het groene gordijn rond zijn grenzen is verrassend. Voor je de Leie bereikt, geniet je onderweg van mooie uitzichten op de 'bergen' rond de stad.
Ontdek de fietsroute

Duinenwandeling in Koksijde-Oostduinkerke
Deze wandeling op het knooppuntennetwerk leidt je door twee duinenmassieven en langs het Nationaal Visserijmuseum in Oosduintkerke. Genieten van mooie panorama's is in bij deze wandeling kinderspel.
Wandel naar deze wandelroute

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF