Vlaggen langs Groene Assen

VLAG

101 Vlaggen langs Groene Assen

Kunstige vlaggenroutes doorkruisten deze zomer de provincie. De Groene Assen fungeerden als dragers. VLAG staat voor Verbeelding Langs Adembenemend Groen. VLAG verbindt, bracht kunst en natuur samen, gaf kleur aan de zomer en droeg bovenal een positieve boodschap uit. Kracht putten uit de natuur en uit de creativiteit van kunstenaars.

Vlagfietsen werd deze zomer een prikkelende ervaring!

Honderd(en-één) vlaggen, ontworpen door 36 West-Vlaamse kunstenaars, over een afstand van honderd kilometer: je kon ze allemaal ontdekken, tijdens je fietstocht langs de oude spoorweglijnen.

De vlaggen kan je er niet meer bewonderen maar fietsen langs de Groene Assen staat gelijk aan ontspannend genieten van de vele troeven in onze West-Vlaamse Provincie en dit het hele jaar rond. Kom mee op ontdekking!

Ga fietsen op de Groene Assen

Vlaggenexpo in Provinciedomein Wallemote - Wolvenhof

36 West-Vlaamse kunstenaars staan garant voor een mix van ludieke, abstracte, verfrissende en fantasierijke ontwerpen.

In een slotevenement zijn alle vlaggen samengebracht. Het orgelpunt van een gesmaakt initiatief. In het Provincidomein Wallemote - Wolvenhof kan je van 1 november tot 31 december 2020 alle vlaggen spotten.

Fotograaf Denis Decaluwé brengt een impressie van het vlaggentraject langs de Groene Assen. Je vindt zijn foto’s op buitenlocaties in dit domein.

Foto's: © Dennis Decaluwé


Ga op ontdekking in Wallemote - Wolvenhof

Video-podcast

Binnenkort kan je genieten van een online zoektocht. Hou zeker de site in de gaten.

Zend eens een originele postkaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF