Doen

Ik (na)zomer West-Vlaams

Ook na de zomer valt in West-Vlaanderen veel te beleven en te ontdekken. Van fietsen en wandelen tot paardrijden, lekker eten en  . En ook de logies verwelkomen je met open armen en verwennerij. Heerlijk genieten op z'n West-Vlaams, meer moet dat niet zijn! Ook de agenda staat vol met leuke activiteiten.

Ontdek, beleef en verwen jezelf ... Veel plezier!

Picknick in de zomer

5 x wandelen langs leuke picknickplekjes

Een picknick is tijdens een wandeling of fietstocht vaak het hoogtepunt van de trip. Waarom? Omwille van de vrijheid. Terwijl pa en ma nog aan ‘tafel’ genieten van het 100% West-Vlaamse beleg, kunnen de kinderen al terug spelen.

Ontdek 5 keer zalig picknicken en wandelen

Lekker eten en drinken ... 

Ja, we leven in het Lekkere Westen en dat is altijd heerlijk en vooral lekker genieten. Het zit in onze genen, we zijn mensen met smaak ... Onze lekkere streekproducten, onze topchefs, onze producten uit de Korte Keten ... je proeft en moet ze geproefd hebben. Hou halt voor een fris streekbiertje tijdens een uitstap of verwen jezelf met een lekker ijsje. Er zijn heel wat adresjes te ontdekken!

Tips uit het Lekkere Westen

Garnalen en Rodenbach in Zeebrugge aan de Kust
5 x familieplezier

5 x kindvriendelijk

Een uitstap met de kinderen kan soms een uitdaging zijn, maar dat hoeft echt niet! Met een creatieve aanpak geef je ze de nodige prikkels, uitdagingen en ruimte om te genieten. Wij selecteerden 5 ideeën om de (klein)kinderen een schitterende uitstap te bezorgen. Ontdek en ga ontspannen op pad!

Vijf tips voor kinderplezier

Boek groots aan verminderde prijs

Boek groots aan verminderde prijs

Laten we eens een nachtje uit logeren

Door de verscherpte coronamaatregelen zijn veel vakantiewoningen voor grotere groepen opnieuw beschikbaar. Heel wat uitbaters stemmen de prijs voor de komende weken graag af op de reële bezetting. Nog even last-minute weg met de bubbel? Informeer dan zeker eens bij deze logiesuitbaters en... geniet groots!

Ontdek het aanbod vakantiewoningen

 Maak je keuze uit het ruime logeeraanbod

Zomeren in de provinciedomeinen

Ontspannen, beleven en lekker genieten in Provinciedomeinen

De provinciedomeinen échte places to be voor wie op zoek ik naar ontspanning en genieten. Je geniet er van de mooie natuur, je kan je hier en daar installeren op een terras en genieten van lekkers uit de streek of kom er heerlijk fietsen en wandelen. Spring ook eens binnen in de verschillende bezoekerscentra.

oNTDEK De provinciedomeinen

Ik Zomer West-Vlaams in beeld

Vincenzo De Jonghe verkende nog veel meer in Ik Zomer West-Vlaams.

Ontdek nog meer leuke video's

In de Kijker

Ik Zomer West-Vlaams - Urban Café

Aan het woord

Urban Café is de nieuwe trekpleister in Provinciedomein Bulskampveld
Met The Shelter in het Zwin heeft horeca-ondernemer Johan Deman uit De Haan al ruimschoots zijn sporen verdiend. “Toch is het Urban Café in provinciedomein Bulskampveld iets totaal anders”, zegt hij zelf. “Met het Urban Café brengen we de grootstedelijke allures naar het dorp, of in dit geval naar het bos. We trekken het bos op het terras en naar binnen.”

Lees hier de reportage

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je momenteel wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF